Cum se iau anticoncepționale

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Anticoncepționalele reprezintă una dintre cele mai accesibile metode contraceptive care împiedică șansele de a rămâne însărcinată, iar în cazul multor femei, aceste pilule pot rezolva unele probleme legate de dezechilibrul hormonal.

Anticoncepționalele reprezintă una dintre cele mai accesibile metode contraceptive care împiedică șansele de a rămâne însărcinată, iar în cazul multor femei, aceste pilule pot rezolva unele probleme legate de dezechilibrul hormonal. Anticoncepționalele se administrează numai cu recomandarea medicului ginecolog. Prima pilula se ia în prima zi de menstruație pentru a beneficia de protecție imediată și se continuă administrarea timp de 21 de zile. Unele tipuri de anticoncepționale conțin doar 21 de pilule, în timp ce altele sunt formate din 28 de pilule, ultimele 7 fiind pe bază de vitamine și fier, fără hormoni. În momentul în care apare menstruația, se va face o pauză de 7 zile, iar din a opta zi, se va continua tratamentul cu alte 21 de pilule.

Anticoncepționalele se administrează numai cu recomandarea medicului ginecolog. Prima pilula se ia în prima zi de menstruație pentru a beneficia de protecție imediată și se continuă administrarea timp de 21 de zile. Unele tipuri de anticoncepționale conțin doar 21 de pilule, în timp ce altele sunt formate din 28 de pilule, ultimele 7 fiind pe bază de vitamine și fier, fără hormoni. În momentul în care apare menstruația, se va face o pauză de 7 zile, iar din a opta zi, se va continua tratamentul cu alte 21 de pilule.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *